Onze service bestaat uit de volgende zekerheden:

 

Stil : onze voertuigen hebben een elektrische aandrijving en rijden daardoor geruisloos. Als wij ’s ochtends vroeg, later in de avond of in het weekend bij u leveren of ophalen zullen uw buren daar geen last van hebben. En ook onze koeling werkt op stroom en is dus geluidstil.

 

Schoon : niet alleen de motor van ons voertuig werkt elektrisch, maar ook de actieve koeling. Door dit innovatieve systeem hebben we geen diesel meer nodig en zult u onze aanwezigheid niet ruiken, zelfs niet als de levering iets meer tijd kost. Zonnecellen op ons voertuig zorgen voor emissievrije elektriciteit.

 

Snel : wij kunnen vanuit CityHub binnen tien minuten de binnenstad bereiken. Wij rijden vlot, maar houden ons aan de verkeersregels. Als u het wenst, kunnen wij op afroep goederen met spoed leveren, ophalen of distribueren.

 

Stipt : binnen onze dagelijkse distributie rondes bieden wij u de mogelijkheid om een tijdvak van 60 minuten te kiezen, zodat u vooraf weet wanneer wij arriveren. Onze ambitie is om dit tijdvenster spoedig terug te brengen tot 30 minuten.

 

Slim : wij bundelen de transportstromen van meerdere opdrachtgevers, waardoor we minder vaak en kostenefficiënter van en naar de stad kunnen rijden. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk buiten de spitsen te rijden en daarmee de filedruk te verminderen.

 

Service : bij ons is de klant koning en wij spreken met u af welke servicelevel u ambieert. Ook als u bijzondere logistieke uitdagingen hebt kunt u bij ons aankloppen. En als onze bezorger bij u aanklopt, zal hij of zij u vriendelijk met twee woorden aanspreken, dat is voor ons ook vanzelfsprekend.

 

Simpel : al onze services zijn standaard, u hoeft er niet speciaal om te vragen. Ze maken deel uit van onze bedrijfsfilosofie, waarbij wij u logistiek volledig willen ontzorgen. Anderen noemen dat ‘easy’, wij onderscheiden ons met eZE! Simpel toch!